Vorbeam mai inainte despre sapunurile lichide ... Sunt foarte bune si ca sapun si ca sampon! Le-am folosit si pentru noi si pentru copii, dar la copii numai ca sapun. Cel de portocale super, cel de lavanda si patchuli aveam o problema cu parfumul dar ne-am invatat si cu el.
Cele doua ... minisprayuri Aromatherapy Mist au primit un minus pentru pulveriztor, dar asta nu este vina dumneavoastra ci a producatorului ambalajului ... Mai demult am mai avut un parfum intr-un astfel de ambalaj dar pe la jumatate si-a revenit, la acestea insa cat am folosit pana acum jetul este prea puternic nu pulverizeaza. Claudia mi l-a furat pe cel cu trandafir, eu am ramas cu cel de lavanda ... si amandoua ne-am invatat sa pulverizam in palma si sa folosim pe urma cum vrem ... Claudia il foloseste pe post de parfum cand pleaca la gradi si ii place deci este ok.
Sapunul solid i l-am dat acum sotului cand a plecat in spital, gandindu-ma ca este mai de incredere. Ii place cum il simte, dar avea o problema cu forma ... un colt rotunjit restul la 90 el l-a asociat cu sapunul bunicii care nu se indura sa arunce nimic din sapun ... Dar la fel este bun! Acum astept sa ajunga acasa ca sa il incerc si eu!